Tarieven en informatie

korte (telefonische) consultatie gratis
uitgebreide consultatie (particulier) € 35 per half uur
individuele begeleiding € 80 per gesprek (1 uur) *
individuele begeleiding (zakelijk tarief) € 105 per uur
gezinsbegeleiding € 120 per gesprek (1,5 uur)
verslaglegging € 90**
gastlessen, workshops, lezingen op aanvraag
schoolbegeleiding op aanvraag
kilometervergoeding € 0,23 per kilometer
reiskosten bij reistijd meer dan 30 min. € 50 per uur

*  Individuele begeleiding is vrijgesteld van BTW. Overige tarieven zijn inclusief 21% BTW. Alle tarieven gelden voor 2020.

** Indien gewenst kan er een schriftelijk verslag van de begeleiding worden gemaakt.

Er zijn momenteel geen wachttijden voor het starten van begeleiding.

Annulering

Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren worden geannuleerd via telefoon of e-mail. Als de annulering binnen de 24 uur valt wordt 50% van het gevraagde tarief in rekening gebracht (met uitzondering van bijzondere omstandigheden). In het geval van een no-show wordt 100% van het tarief in rekening gebracht.

Algemene Voorwaarden en Privacy

Op de dienstverlening van Verlies & Leven zijn de volgende Algemene voorwaarden van toepassing. Verlies & Leven heeft tevens een Privacy beleid opgesteld.

Vergoeding voor volwassenen

Omdat ik lid ben van de beroepsvereniging het NVPA en koepelvereniging RBCZ zijn er verschillende zorgverzekeraars die de therapie geheel of gedeeltelijk vergoeden. Hier vindt u meer informatie over de vergoeding door uw zorgverzekeraar. Mijn diensten vallen onder alternatieve geneeswijzen, prestatiecode 24504. Deze vergoeding geldt voor cliënten ouder dan 18 jaar.

Vergoeding voor jeugdigen

Verlies & Leven heeft een contract met achttien gemeenten in de regio West-Brabant. Dit betekent dat jeugdigen via de gemeente (CJG) óf via de huisarts doorverwezen kunnen worden naar Verlies & Leven. Het betreft de volgende gemeenten:

gemeente Rucphen gemeente Breda
gemeente Roosendaal gemeente Oosterhout
gemeente Etten-Leur gemeente Aalburg
gemeente Bergen op Zoom gemeente Baarle-Nassau
gemeente Moerdijk gemeente Drimmelen
gemeente Zundert gemeente Woudrichem
gemeente Halderberge gemeente Alphen Chaam
gemeente Steenbergen gemeente Geertruidenberg
gemeente Woensdrecht gemeente Werkendam
   

Registraties

Verlies & Leven is lid van het NVPA, de beroepsvereniging voor gespecialiseerde psychosociaal therapeuten (lidnummer 104227) en van het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) (licentienummer 180108R, AGB-code 94103750, AGB-code praktijk 94063660). Verlies & Leven is ook geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) met registratienummer 100024872. Als lid van het NVPA houd ik me aan de beroepscode van deze beroepsvereniging en van de RBCZ. Op de begeleidingsvormen van Verlies & Leven is het klacht- en tuchtrecht van het NVPA en de RBCZ van toepassing.

Verlies & Leven

Bankrekening: NL 37 RABO 0323053912

Kamer van Koophandel: 69757151

btw-id: NL001744009B47

Neem gerust contact op.

Disclaimer

De informatie op deze site is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter neem altijd zelf contact op met de betreffende zorgverzekeraar of gemeente om te bekijken of (een deel van) de sessies vergoed worden. Verlies & Leven is niet aansprakelijk voor mogelijk gewijzigde, onvolledig of foutief weergegeven informatie.