Begeleiding

Verlies kan rauw op je dak vallen. Het kan je confronteren met wanhoop, woede, angst, onzekerheid en nog veel meer gevoelens. Gevoelens die je misschien niet van jezelf kende. Pijn die soms niet te houden lijkt. De rauwe rouw. Misschien is het nog te vroeg je verdriet in woorden te vatten. Dat is niet erg. Ik help je op jouw tempo op weg.

Individueel of als gezin kun je bij mij terecht. Omdat ik de diepe overtuiging heb dat je het niet alleen hoeft te doen. Ik bied een helpende hand. Op een manier die jou of jullie past. Samen staan we stil bij verleden, heden en toekomst. Verlies & Leven richt zich nadrukkelijk op verlies én herstel. Omdat rouw niet alleen gaat over dat wat je kwijt bent geraakt, maar ook over hoe nu verder. Wat geeft jou ontspanning? Waar haal jij kracht uit? Hoe kun je hulp vragen aan de mensen om je heen? Ik help je concreet op weg.

Verlies&Leven Symbool

“Verliesbegeleiding gericht op

leven mét jouw verlies,

niet ondanks je verlies”    

Rouwen en opvoeden

Rouwen en opvoeden zijn twee intense ‘klussen’, laat staan als ze zich tegelijk aandienen. Je wilt er voor de kinderen zijn, maar loopt zelf met je ziel onder de arm. Het is een immense opgave, waar ik je graag bij ondersteun. Ik adviseer op pedagogisch en rouwdeskundig vlak. Ook samengestelde gezinnen kunnen bij mij terecht. Want ook dan, als er weer liefde is gevonden na een verlies, blijft rouw een rol spelen (lees de blog die ik hierover schreef).

Lees meer over mijn werkwijze.