Over mij

Mijn naam is Margot van Rijn, geboren in 1979 en moeder van twee prachtige kinderen; een zoon en een dochter. Ik leef samen met mijn partner en kinderen in Rucphen. Ik ben opgeleid als orthopedagoog en kinderverpleegkundige en heb in diverse ziekenhuizen en als leidinggevende in de kinderopvang gewerkt. Later ben ik als rouwthepeut mijn eigen praktijk begonnen. Hiervoor volgde ik de opleiding ‘Omgaan met Verlies voor kinderen en jongeren’ bij Opleidingen Land van Rouw. Vol trots en dankbaarheid deel ik mijn kennis en ervaring met jou.

Verlies & Leven

Verlies en Leven. Waarom is het voor mij zo belangrijk deze twee woorden in mijn werk te betrekken? Omdat ze voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. En omdat ze allebei bij mij horen. Ik geloof erin dat verlies aandacht vraagt. Het heeft ruimte en liefde nodig, juist om weer te kunnen leven. Ik geloof zelfs dat als je in openheid en kwetsbaarheid stil staat bij Verlies, het leven rijker wordt. Met aandacht voor verlies komt je hart aan het woord. In dat hart ligt niet alleen het verdriet van jouw verlies. In dat hart ligt ook een immense schat aan wijsheid en innerlijke kracht verborgen. Uniek en van jou alleen! Schatten die je tot steun zijn in tijden van verlies, maar die je ook helpen alles uit jezelf en het leven te halen. Schatten die je bovendien met de wereld mag delen. Ik geloof in de veerkracht en wijsheid van ieder mens en ieder leven. Ik begeleid daarom vol overtuiging niet alleen bij Verlies, maar ook bij Leven.

Lees meer over mijn eigen Verlies & Leven of over de manier waarop ik in de media ben.

Verlies&Leven SymboolMargot in het kort: trotse vrouw en  moeder, intuïtief, stille kracht, doorzetter, harde werker, kwetsbaar, openhartig, wordt blij van kleur en zon, hardlopen, yoga, wandelen, liefhebber van taal

Neem gerust contact op.