Over mij

Mijn naam is Margot van Rijn, geboren in 1979 en moeder van twee. Ik ben opgeleid als orthopedagoog en kinderverpleegkundige, heb in diverse ziekenhuizen en als leidinggevende in de kinderopvang gewerkt. Later ben ik als rouw- en verliesbegeleider mijn eigen praktijk begonnen. Hiervoor volgde ik de opleiding ‘Omgaan met Verlies voor kinderen en jongeren’ en de vervolgopleiding ‘Werken met gestolde rouw’ bij Opleidingen Land van Rouw. Vol trots en dankbaarheid deel ik mijn kennis en ervaring met jou.

Verlies & Leven

Verlies en Leven. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En ze horen ook allebei bij mij. Ik geloof erin dat verlies aandacht vraagt. Het heeft ruimte en liefde nodig, juist om weer (voluit) te kunnen leven. Ik geloof zelfs dat als je in openheid en kwetsbaarheid stil staat bij Verlies, het leven rijker wordt. Met aandacht voor verlies komt je hart aan het woord. Daar ligt niet alleen het verdriet van jouw verlies. In dat hart ligt ook een immense schat aan wijsheid en innerlijke kracht verborgen. Schatten die je tot steun zijn in tijden van verlies, maar die je ook helpen alles uit jezelf en het leven te halen. Schatten die je bovendien met de wereld mag delen. Ik geloof in de veerkracht en wijsheid van ieder mens en ieder leven. Ik begeleid daarom vol overtuiging niet alleen bij Verlies, maar ook bij Leven.

Lees meer over mijn eigen Verlies & Leven of over de manier waarop ik in de media ben.

Verlies&Leven SymboolMargot in het kort: trotse vrouw en moeder, stille kracht, doorzetter, natuurliefhebber, harde werker, kwetsbaar, openhartig, eigen-wijs, wordt blij van kleur en zon, hardlopen, fietsen, wandelen, liefhebber van taal

Neem gerust contact op.