Mijn Verlies & Leven

Mijn Verlies & Leven

Op 32-jarige leeftijd werd ik weduwe. Mijn grote liefde en vader van mijn kinderen, maakte een einde aan zijn leven. Totaal onverwacht. De wereld stond stil en ik begreep niet hoe mijn leven in één klap zo verwoest kon zijn. Met onze zoon en dochter van 4 en 2 jaar oud bleef ik achter. Ik werd geconfronteerd met gevoelens die ik niet van mezelf kende. De weg door het land van rouw bleek een barre tocht. Ik heb vastgezeten in de modder, geschreeuwd in de leegte en licht gezocht in het donker. Vallen en opstaan. Steeds weer. Ik heb het diepe dal van verlies leren kennen. Maar ik heb daarna ook mijn innerlijke kracht ontdekt. Dat ging niet vanzelf. Het vroeg een intensieve tocht langs oude pijn en diepgewortelde onzekerheid. Ik hervond mijn kleur en leerde mijn intuïtie weer kennen. Dit bleken mijn innerlijke schatten. Inmiddels heb ik het leven weer lief en ben ik dankbaar voor wie ik ben en wat ik heb. Dit delen met de wereld is een diep verlangen en een groot geschenk!

 

Margot vertelt ook open over haar verlies in de media.