In de media

Margot deelt haar expertise op het gebied van rouw en verlies graag. Zo reageerde zij 3 september 2018 bij Radio Gelderland op het tragisch overlijden van een 13-jarige jongen. Beluister het fragment door op onderstaande afbeelding te klikken.

omroepgelderland
Margot over rouw bij kinderen en jongeren, september 2018

Verlies & Leven vindt het bovendien belangrijk dat er openheid bestaat over verdriet en tegenslag in het leven. Onze maatschappij wil er nog te graag voor wegkijken. Het liefst laten we zien hoe gelukkig we zijn en houden we pijn en verdriet voor onszelf. Maar met deze façade houden we elkaar en onszelf voor de gek! Het leven is niet alleen maar leuk en fijn. Daarom pleit Margot voor openheid en kwetsbaarheid en geeft zij daarin zelf zoveel mogelijk het voorbeeld. Door haar eigen verhaal te delen. Dit deed zij o.a. in een artikel van het AD Magazine in april 2017, maar ook door mee te werken aan het boek ‘Man o man‘ van Nathan Vos.

Op 10 september 2018 (‘Wereld Suïcide Preventie Dag’) was Margot bovendien te zien in de documentaire ‘Man in de knoop‘ die naar aanleiding van het boek van Nathan Vos door Frans Bromet is gemaakt. Terugkijken van de documentaire kan via de volgende link.

Margot in de documentaire 'Man in de knoop' van Frans Bromet
Margot in de documentaire ‘Man in de knoop

 

Neem gerust contact met mij op.